ΔΕΥΑΜΒ: Αίρεται η απαγόρευση χρήσης του νερού από το υδραγωγείο Άνω Λεχωνίων

By / ΤΟΠΙΚΑ / Monday, 12 August 2019 19:33Αίρεται η απαγόρευση χρήσης του νερού από τους καταναλωτές που εξυπηρετούνται από το υδραγωγείο Άνω Λεχωνίων και από τις κοινόχρηστες βρύσες στο Μαλάκι. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, οι αναλύσεις δειγμάτων έδειξαν ότι δεν προκύπτει μικροβιακή επιβάρυνση του νερού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ:

«Σε συνέχεια των από 19.07.2019 και 22.07.2019 δελτίων τύπων της ΔΕΥΑΜΒ σχετικά με την εκτεταμένη δολιοφθορά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΜΒ του υδραγωγείου στην Τ.Κ. Άνω Λεχωνίων και των κοινόχρηστων βρυσών στο Μαλάκι, το οποίο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, σας ενημερώνουμε ότι:
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στις εγκαταστάσεις του υδραγωγείου στην Τ.Κ. Άνω Λεχωνίων, η ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε σε αναλύσεις δειγμάτων νερού που ελήφθησαν από τη Τοπική Κοινότητα Άνω Λεχωνίων στις 05.08.2019, από τις οποίες δεν προκύπτει μικροβιακή επιβάρυνση του νερού του δικτύου.
Ως εκ τούτου, αίρεται η απαγόρευση χρήσης του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση, μαγείρεμα και προπαρασκευή τροφής) στους καταναλωτές που εξυπηρετούνται από το υδραγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λεχωνίων και των χρηστών των κοινόχρηστων βρυσών στο Μαλάκι».

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.