Πήλιο: Σκοτώθηκε 75χρονη στον Αη Γιάννη πέφτοντας από μπαλκόνι που καθάριζε Featured

By / ΤΟΠΙΚΑ / Saturday, 19 October 2019 10:51

 

Τραγικό θάνατο βρήκε μια75χρονη χθες στις 5  το απόγευμα στον Άη Γιάννη Πηλίου, όταν την ώρα που σκούπιζε το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του σπιτιού της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε με αποτέλεσμα αν υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και να καταλήξει.

Την άτυχη Δήμητρα Στέλλου βρήκαν συγγενείς της χωρίς τις αισθήσεις της, ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, αλλά ήταν πλέον αργά. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο, βεβαίωσε ο γιατρός τον θάνατό της, ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά, γνωστοί επαγγελματίες στον Άη Γιάννη. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου.

Ως προς τα αίτια, αυτά διερευνώνται. Πάντως από μια πρώτη εκτίμηση φαίνεται πως η γυναίκα έχασε την ισορροπία της, πιθανώς λόγω αδιαθεσίας, προσπάθησε να συγκρατηθεί από το ξύλινο κάγκελο της ταράτσας, αλλά αυτό μάλλον ήταν σάπιο και έτσι βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο.

Συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν την 75χρονη στην τελευταία της κατοικία σήμερα Σάββατο στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Αγ. ΙωάννηΠηλίου.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.