Βόλος: Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών με ρόπαλα και ξύλα Featured

By / ΤΟΠΙΚΑ / Saturday, 19 October 2019 10:57

 

Συμπλοκές μεταξύ ομάδων αλλοδαπών σημειώθηκαν χθες το βράδυ σε παραλιακή περιοχή του Βόλου και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου.

Κατά μία πληροφορία συνεπλάκησαν Πακιστανοί με Αφγανούς και κατά μία άλλη Πακιστανοί με Αλβανούς, άγνωστο για ποια αιτία. Σύμφωνα με μια μαρτυρία η συμπλοκή έγινε για ναρκωτικά. Οι συμμετέχοντες στη συμπλοκή ήταν περίπου δέκα και χρησιμοποίησαν ρόπαλα και ξύλα. Μάλιστα δύο εκ των συμπλακέντων, ένας 30χρονος και ένας 20χρονος, φέρεται να τραυματίστηκαν ελαφρά και να διακομίστηκαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, όπου όμως αποχώρησαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και χωρίς να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, μόλις έσπευσαν εκεί άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου.
Η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 8.30’ χθες το βράδυ και μάλιστα οι δύο ομάδες φέρεται να χωρίστηκαν και κραδαίνοντας ρόπαλα κατευθύνθηκαν μέσω της οδού Δημητριάδος και άλλων καθέτων στην Αλεξάνδρας, ενώ έφθασαν και μέχρι το προαύλιο του μητροπολιτικού ναού του Αγ. Νικολάου. Στην υπόθεση κλήθηκε να παρέμβει και η Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή κάποια σύλληψη.

 

πηγή: e-thessalia.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.