Αχιλλέας Μπέος: Εκπονούνται δύο μελέτες για το μέλλον της ΔΕΥΑΜΒ Featured

By / ΤΟΠΙΚΑ / Monday, 02 December 2019 20:58

 

Μελέτες από δύο διαφορετικές εταιρείες για τη βιωσιμότητα και το μέλλον της ΔΕΥΑΜΒ εκπονούνται αυτή την περίοδο και σύντομα θα παραδοθούν στη Δημοτική Αρχή και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου μετά από διάλογο, σε ειδική συνεδρίαση, να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αυτό γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ επανέλαβε την άποψη ότι η πιο συμφέρουσα λύση για τη ΔΕΥΑΜΒ είναι να προχωρήσει σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, μετά την απόρριψη της αγωγής που είχε κατατεθεί εις βάρος της εταιρείας ΕΡΓΗΛ, η οποία διεκδικεί ακόμη 5 εκατομμύρια ευρώ περίπου από την Επιχείρησης πέραν των 4 εκατομμυρίων που έχει ήδη εισπράξει.

Η σχετική αναφορά έγινε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, με την επισήμανση από πλευράς του δημάρχου ότι, εκτός από το θέμα με την ΕΡΓΗΛ, η ΔΕΥΑΜΒ έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα μεγάλο ζήτημα, αυτό των χρημάτων που πρέπει να καταβληθούν αναδρομικά στους εργαζόμενους για τις περικοπές μισθών και δώρων, καθώς κέρδισαν την σχετική υπόθεση στα Δικαστήρια. Όπως είπε δε, πρόκειται για ένα ποσό που υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

 

πηγή: volosday.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.