Συνεργασία Μαραβέγια – Αγοραστού για τα προβλήματα από την κακοκαιρία στις Σποράδες και το Πήλιο

By / ΤΟΠΙΚΑ / Sunday, 05 April 2020 23:19

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό είχε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, για τα σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στα νησιά των Βορείων Σποράδων, στο νότιο και το ανατολικό Πήλιο.

Οι κ.κ. Μαραβέγιας και Αγοραστός συμφώνησαν ότι είναι ανάγκη να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες για τη στήριξη των περιοχών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, μάλιστα, ανέφερε ότι εκτός από τον Δήμο Σκιάθου, αναμένεται να κηρυχθούν επίσης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι Σκοπέλου και Νοτίου Πηλίου.

Ο βουλευτής Μαγνησίας ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για τη συνεργασία και την αμεσότητα με την οποία κινήθηκε ο μηχανισμός της Περιφέρειας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να έχουν στενή συνεργασία τις επόμενες μέρες, ώστε από κοινού να διεκδικήσουν την άμεση αποζημίωση των πληγέντων και να προωθήσουν τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.