Θεσσαλία: Ακόμη 16 κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο – "Καθαρή" η Μαγνησία Featured

By / ΤΟΠΙΚΑ / Wednesday, 23 September 2020 20:44

 

 

 

 

Αυξημένα είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλία, με τη Μαγνησία να είναι ο μόνος “καθαρός” Νομός, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Συγκεκριμένα:

-Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 12 νέα κρούσματα Covid -19.
Το 1 κρούσμα αποτελεί επαφή παλαιότερου κρούσματος (19.09.2020) και προέκυψε κατόπιν ιχνηλάτησης, 7 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στη περιοχή των Τρικάλων, 1 κρούσμα αποτελεί στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος (20/09/2020) ενώ 1 ακόμη κρούσμα εξετάστηκε κατόπιν συμπτωμάτων. Τέλος 1 κρούσμα επέστρεψε από περιοχή με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και εξετάστηκε κατόπιν συμπτωματολογίας ενώ 1 ακόμη δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης. Όλα τα κρούσματα πέραν της ιχνηλάτησης εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια.

-Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.
Και τα 2 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας σε ιδιωτικό εργαστήριο και δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.
Και τα 2 κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.