Δικηγόρος οικογένειας των θυμάτων: “Oι δύο γονείς θα μείνουν ολομόναχοι με ένα παιδί και με το σπίτι τους άδειο” Featured

By / ΤΟΠΙΚΑ / Wednesday, 07 April 2021 23:25

 

 

 

Το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κωνσταντίνα και στον 30χρονο Γιώργο έριξε την αυλαία στο οικογενειακό δράμα, με τις σκέψεις όλων να βρίσκονται στους γονείς των θυμάτων, που καλούνται να σταθούν όρθιοι για να μεγαλώσουν το δίχρονο αγοράκι που έμεινε ορφανό…

Η κ. Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση που έχει σοκάρει όλη τη χώρα. Όπως είπε το μικρό παιδάκι του νεαρού ζευγαριού βρίσκεται σε συγγενικά πρόσωπα.

«Είναι πολύ δύσκολη μέρα η σημερινή για αυτήν την οικογένεια. Γι αυτούς τους δύο γονείς το παιδάκι είναι καλά. Δεν έχει ακόμη ενημερωθεί τι έχει συμβεί είναι πολύ μικρό όπως ξέρετε η οικογένεια θα ζητήσει και τη βοήθεια ειδικών προκειμένου να διαχειριστεί το πώς θα συμπεριφέρεται στο παιδάκι και το πώς το παιδάκι κάποια στιγμή θα πρέπει να του δώσουν απάντηση. Που είναι η μαμά του την οποία αναζητά στο σπίτι όταν έγινε το διπλό φονικό και δεν ξέρουμε τη σκηνή αλλά μοιάζει μάλλον πιθανό να άκουσε. Δεν ξέρω τι μπορεί να καταλάβει αλλά σίγουρα άκουσε.», ανέφερε συγκεκριμένα.

Απ ότι μας ενημερώνει η οικογένεια το παιδάκι προς το παρόν είναι καλά. Οι ίδιοι είναι δίπλα του είναι κύριο μέλημά τους αυτό το παιδί είναι μόνο ότι τους έχει απομείνει. Το πιο δύσκολο γι αυτούς τους γονείς όταν σβήσουν τα φώτα, θα φύγουν οι κάμερες, όταν ο κόσμος, οι συγχωριανοί τους, πάνε στα σπίτια τους. Σκεφτείτε ότι αυτοί οι δύο γονείς θα μείνουν ολομόναχοι με ένα παιδί και με το σπίτι τους άδειο χωρίς τα δυο τους τα παιδιά χωρίς τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα.», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για τον δράστη και την κατάσταση της ψυχικής του υγείας αλλά και την διαφορά του ακαταλόγηστου, σημείωσε: « Όλοι οι ψυχικά ασθενείς δεν σημαίνει ότι είναι και ακαταλόγιστοι. Δεν ταυτίζεται η έννοια του ψυχικά νοσούντος. Ο καταλογισμός αυτός όποιος δηλαδή απαλλάσσεται από την ποινή και τιμωρείται ή μειωμένα ή δεν τιμωρείται και εγκλείεται σε κατάστημα ψυχιατρικό είναι αυτός όποιος δεν καταλαβαίνει ή δεν δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι έχει κάνει και πράττει άδικα».

 

Πηγή: megatv.com

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.