Συγκέντρωση Νίκης! Με παρόντα τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και τους Αντιδημάρχους, με τον Κώστα Λούλη να την προλογίζει με επαίνους, η Ζέττα Μακρή έστειλε μήνυμα ενότητας και αγωνιστικότητας!Την Τετάρτη 3 Ιουλίου ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής και εκ νέου υποψήφιος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος πραγματοποίησε περιοδεία στο Νότιο Πηλιο και συγκεκριμένα στην Αργαλαστή, το Τρίκερι και την Αγία Κυριακή.
Σε μία μεγάλη σε παλμό και όγκο συγκέντρωση μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος, Χρήστος Μπουκώρος.

Εκδήλωση – ομιλία για τους νέους διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου στον Ίσαλο η τ. Υφυπουργός Υγείας και υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στο νομό μας, κ. Ζέττα Μακρή.Το Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του η πρ. Υφυπουργός, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, κ. Ζέττα Μακρή και συζήτησαν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την πόλη, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους η παρουσία της κ. Μακρή στη νέα Βουλή, που θα προκύψει από τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, 7 Ιουλίου, θα συνέβαλε στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους.

 

Στο πλευρό του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του στον Βόλο.

Ως απόλυτο φαβορί δείχνει η υποψηφιότητα της Ζέττας Μακρή, στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Please publish modules in offcanvas position.