ΜΕΡΚΟΝΙΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

 

 

 

Μια πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Αυστραλία έφτασε στο συμπέρασμα πως η δουλειά από το σπίτι φορώντας τις πιτζάμες σου δεν μειώνει την παραγωγικότητα αλλά συνδέεται με μια πιο φτωχή ψυχική υγεία.

 

 

 

Η υποβολή της αίτησης για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού βασίζεται σε πρώτης γραμμής δεδομένα αποτελεσματικότητας και ασφάλειας από την κλινική δοκιμή φάσης 3

 

 

 

Το εμβόλιο της Pfizer έχει 95% αποτελεσματικότητα σε μια δοκιμή που έγινε σε 602.000 ανθρώπους, ανακοίνωσε η μεγαλύτερη ασφαλιστική υπηρεσία του Ισραήλ, ενισχύοντας τα ευρήματα της ίδιας της παρασκευάστριας εταιρείας για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

 

 

 

Μία παραλλαγή γονιδίου, που αποτελεί κληρονομιά από τους Νεάντερταλ και την οποία φέρουν περίπου οι μισοί άνθρωποι εκτός Αφρικής, προστατεύει έναντι της σοβαρής Covid-19, μειώνοντας κατά 22% τον κίνδυνο εισαγωγής σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

 

 

 

 

Τις αναθεωρημένες οδηγίες του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), για τα εμβόλια mRNA έναντι του SARS-CoV-2, συνοψίζουν ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

 

Επτά φορές περισσότερες φορές τα παιδιά τραυμάτιζαν τα μάτια τους όταν κατά λάθος τα ψέκαζαν με αντισηπτικό χεριών με οινόπνευμα το 2020 σε σύγκριση με το 2019, υποστηρίζει μια γαλλική έρευνα.

 

 

 

Μηνύματα με τον προγραμματισμό των ραντεβού τους λαμβάνουν οι άνω των 85 ετών πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση - Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινά ο εμβολιασμός- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

 

 

 

Περιγράφει την εμπειρία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού - Μιλά για την Ελλάδα και το πάθος του

 

 

 

 

Ο καθηγητής γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, με νέα ανάρτησή του αναφέρθηκε στις παρενέργειες που ενδέχεται να προκαλέσουν τα εμβόλια για τον κορονοϊό.

Please publish modules in offcanvas position.