ΜΕΡΚΟΝΙΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

 

 

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αδυναμία των δύο βασικών κέντρων για τη διεξαγωγή των τεστ για τον κορωνοϊό, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας αλλά και του Εργαστηρίου του ΕΚΠΑ, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλάζει άρδην τον τρόπο που θα ελέγχονται εργαστηριακά τα δείγματα. Oπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr, εντός των επόμενων ημερών τοποθετούνται δύο μηχανήματα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας που θα διεξάγουν τα τεστ για τον κορωνοϊό με δείγμα σιέλου.

 

 

 

Οι στομαχικές διαταραχές, η διάρροια και οι εμετοί είναι πιο συχνοί ως συμπτώματα του κορωνοϊού στα παιδιά από ό,τι ο βήχας, σε σχέση με τους ενηλίκους που συμβαίνει το αντίστροφο, δείχνει μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη.

 

 

 

Στο παρελθόν οι περισσότερες γεννήσεις σημειώνονταν την άνοιξη, ενώ πλέον γεννιούνται περισσότερα μωρά το καλοκαίρι, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Deutsche Welle.

 

 

 

Στο παρελθόν οι περισσότερες γεννήσεις σημειώνονταν την άνοιξη, ενώ πλέον γεννιούνται περισσότερα μωρά το καλοκαίρι, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Deutsche Welle.

 

 

 

Την τελευταία Δευτέρα του Σεπτεμβρίου, στις 28 του μήνα που διανύουμε, θα αρχίσουν οι γιατροί της χώρας να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά το αντιγριπικό εμβόλιο.

 

 

 

 

Η έρευνα ανατρέπει μία αντίληψη που υπάρχει εδώ και πάνω από 350 χρόνια

 

 

 

 

Όπως εξηγούν το τεστ τους ανιχνεύει όγκους που είτε δεν έχουν δώσει συμπτώματα είτε δεν έχουν εντοπιστεί με άλλες εξετάσεις

 

 

 

 

Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό που ετοιμάζει η ομάδα της Οξφόρδης και η AstraZeneca έχουν επαναφέρει την ελπίδα στον πλανήτη.

 

 

 

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού που αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Please publish modules in offcanvas position.