ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
ΚΡΙΤΑΜΟ
BARESTO
ΕΞΟΔΟΣ

ΕΞΟΔΟΣ

 

Στο τσιπουράδικο – ουζερί «Τα Φιλαράκια» που βρίσκεται στην οδό Αντωνοπούλου 96 στο Βόλο, θα απολαύσετε μοναδικούς μεζέδες παρέα με καλό ούζο και τσίπουρο.

 

Όταν λέμε τσίπουρο εννοούμε Κρίταμο...και όταν πάμε Κρίταμο ένα είναι σίγουρο...ότι θα φάμε απίστευτους παραδοσιακούς  τσιπουρομεζέδες, θα πιούμε ποιοτικό τσίπουρο όπως επίσης και πεντανόστιμους κρασομεζέδες!

 

 

Θέλετε να απολαύσετε το φαγητό σας και το κρασάκι σας μαζί με μουσική αλλά και πολύ χορό;

 

Στο αγαπημένο μας "Κρίταμο" μύρισε Χριστούγεννα! Έβαλε τα καλά του και μας περιμένει με το εξαιρετικό του τσίπουρο και τους εκλεκτούς μεζέδες που μυρίζουν...θάλασσα!

 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στην πόλη του Βόλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στις περιοχές της Μαγνησίας.Το καλοκαίρι έφτασε… οι θερμοκρασίες έχουν ήδη χτυπήσει ¨κόκκινο¨ και το μόνο που χρειάζεστε να έχετε μαζί σας είναι το μαγιό σας, το αντηλιακό σας , γυαλιά, καπέλο… και το πιο σημαντικό καλή παρέα!

 

 

Μετά από ένα απολαυστικό θαλασσινό μπάνιο η όρεξη ανοίγει...αναζητώντας το πιο κοντινό μαγαζί για να γευτούμε νόστιμες λιχουδιές!

 

 

Το καλοκαίρι θέλει ουζάκι ή τσιπουράκι, ό,τι προτιμάει ο καθένας.

 

Όταν λέμε τσίπουρο εννοούμε Κρίταμο...και όταν πάμε Κρίταμο ένα είναι σίγουρο...ότι θα φάμε απίστευτους παραδοσιακούς  τσιπουρομεζέδες, θα πιούμε ποιοτικό τσίπουρο όπως επίσης και πεντανόστιμους κρασομεζέδες υπό τους ήχους τραγουδιών που θα μας ταξιδέψουν!

Please publish modules in offcanvas position.