Τι λέει η 75χρονη γιατρός που συνελήφθη για εικονικό εμβολιασμό: «Εχει καταντήσει αηδία η υποχρεωτικότητα» [βίντεο]

Τι λέει η 75χρονη γιατρός που συνελήφθη για εικονικό εμβολιασμό: «Εχει καταντήσει αηδία η υποχρεωτικότητα» [βίντεο]

By / ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ / Wednesday, 22 September 2021 21:39

 

 

 

Αρνείται τις κατηγορίες η 75χρονη γιατρός-πλαστικός χειρουργός, η οποία συνελήφθη μαζί με άλλες δύο γυναίκες για εικονικό εμβολιασμό. Σύμφωνα με την ίδια, εμβολιαζόταν με τη β' δόση του εμβολίου, ενώ στην πρώτη είχε εμφανίσει και συμπτώματα, όπως είπε.

«Καναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε», δήλωσε η γιατρός στην κάμερα του Alhpa. Η 75χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν εκδόθηκε πλαστό πιστοποιητικό, ενώ προσέθεσε πως δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά «αυτό το πράγμα με την υποχρεωτικότητα έχει καταντήσει αηδία».

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά το ΙΚΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Πρόκειται για 75χρονη πλαστική χειρουργό και τη γραμματέα της, μια 66χρονη συνταξιούχο διοικητική υπάλληλο, οι οποίες έκαναν εικονικά τα εμβόλια. Τον δήθεν εμβολιασμό πραγματοποίησε 59χρονη νοσηλεύτρια, η οποία πετούσε τη σύριγγα μαζί με το φιαλίδιο στα σκουπίδια, όπως φαίνεται από βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα.

Οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Δείτε το βίντεο: ΕΔΩ

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.