Αυτός ο άνδρας κερδίζει το βραβείο της πιο παράξενης ιστορίας μετά από μεθύσι

Αυτός ο άνδρας κερδίζει το βραβείο της πιο παράξενης ιστορίας μετά από μεθύσι

By / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Saturday, 05 May 2018 16:46




Κάποιοι άνθρωποι όταν πίνουν χάνουν τον έλεγχο. Δεν το σηκώνουν το ποτό. Σε αυτή την κατηγορία συνανθρώπων μας, ανήκει πλέον και ένας 24χρονος άνδρας από το Κάνσας των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν έχοντας πιεί λίγο παραπάνω, ένιωσε την ανάγκη για γυναικεία συντροφιά. Ελλείψει γυναίκας, «επινόησε» μία άλλη λύση. Βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να κάνει σeξ με την... εξάτμιση!

Όταν έγινε αντιληπτός από περαστικούς εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία χρειάστηκε λίγα λεπτά για να βρεθεί στο σημείο του συμβάντος. Αυτό που κατάλαβαν αμέσως οι αστυνομικοί ήταν πως ο 24χρονος άνδρας δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και πως δεν υπάκουε στις εντολές τους να σταματήσει ό,τι έκανε. Τελικά αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτροφόρο όπλο για να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του άντρα, αλλά δεν τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Ο «δράστης» είχε καταναλώσει τόσο μεγάλες ποσότητες αλκοόλ (ενδεχομένως και να ναρκωτικών) που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στην αναφορά τους για το συμβάν οι αστυνομικοί κατέγραψαν τις κατηγορίες της άσεμνης συμπεριφοράς, αλλά παραμένει στο χέρι του εισαγγελέα της περιοχής για το εάν θα ασκήσει δίωξη. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτός ο 24χρονος άνδρας να τη γλιτώσει, και πλέον να έχει την καλύτερη άβολη ιστορία να διηγείται για μια ζωή.

Πηγή:  E-Daily.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.