Ράδιο Αρβύλα: Θρίλερ με την εκπομπή τους -O ANT1 κατέβασε όλα τα βίντεο

By / LIFESTYLE / Tuesday, 14 December 2021 15:28

 

 

 

Η απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα» μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών εις βάρος του έσκασε σαν βόμβα, με τον Αντώνη Κανάκη να ανακοινώνει on air το τέλος της συνεργασίας τους.

Λίγο αργότερα, ο ΑΝΤ1, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, τόνισε πως «καταδικάζει τις κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές, επικροτώντας, παράλληλα, τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης».

Προς το παρόν, πάντως, το μέλλον της εκπομπής παραμένει αβέβαιο. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη θα σταματούσε ούτως ή άλλως την ερχόμενη Παρασκευή (17/12), καθώς θα ολοκληρωνόταν ο κύκλος της φετινής σεζόν, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται να διακοπεί νωρίτερα.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς εξέφρασε την άποψη πως η αποψινή εκπομπή θα ακυρωθεί, αναφέροντας, παράλληλα, πως ο ΑΝΤ1 αναμένεται να δώσει λίγο χρόνο στους «Ράδιο Αρβύλα» μέχρι να επανέλθουν από το σοκ των αποκαλύψεων.

«Θεωρώ ότι οι “Ράδιο Αρβύλα” δεν θα βγουν σήμερα. Γνωρίζω από την πλευρά του ΑΝΤ1 ότι έχουν ζητήσει από το κανάλι μία πίστωση χρόνου, ώστε να ξαναβρούν τα κομμάτια τους και το κέφι τους. Ούτως ή άλλως, την Παρασκευή ήταν να ολοκληρωθεί ο κύκλος της φετινής σεζόν. Οπότε θεωρώ πως η εκπομπή, με τη συγκατάθεση του ΑΝΤ1, θα σταματήσει. Ήδη στο κανάλι γίνονται συζητήσεις για να δουν πώς μπορεί να διαμορφωθεί το πρόγραμμα, για να τους δοθεί λίγος χρόνος», είπε.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται το σενάριο να τελειώσουν την Παρασκευή οι «Ράδιο Αρβύλα» και η ομάδα να επιστρέψει από τον Ιανουάριο του 2022 με νέα εκπομπή, που θα έχει νέο όνομα και νέο πρόσωπο στη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε στη συνέχεια πως τα βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» έχουν κατεβείο από την ιστοσελίδα του σταθμού.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tags

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.