Αποκριάτικες παιδικές γιορτές σε Διμήνι και Σέσκλο

By / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ / Friday, 21 February 2020 10:23

 

Με τρεις παιδικές αποκριάτικες γιορτές ξεκινά ο γιορτασμός της Αποκριάς από τις ενότητες Διμηνίου και Σέσκλου για τον Δήμο Βόλου.

Πρώτη εκδήλωση ήταν αυτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αισωνίας της περιοχής Λάμια Διμηνίου, όπου χθες Τσικνοπέμπτη πραγματοποιήθηκε παιδική γιορτή κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν τα τοπικά έθιμα της ημέρας, προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα και τα παιδιά της περιοχής διασκέδασαν από ειδική ομάδα εμψυχωτών.

Στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου ακολουθεί παιδική γιορτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 4:30 το απόγευμα, με μουσική, διασκεδαστές και προσφορά σάντουιτς και αναψυκτικών.

Την ίδια ημέρα στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Σέσκλου θα πραγματοποιηθεί παιδικό πάρτι για τους μαθητές του σχολείου με εκπλήξεις για τα παιδιά της περιοχής.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις αποτελούν συνεργασία του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, των τοπικών συμβουλίων Διμηνίου και Σέσκλου, των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων Διμηνίου και Σέσκλου

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.