ΣΠΙΤΙ

ΣΠΙΤΙ

 

 

 

Πάντα θέλουμε το σπίτι μας να μοσχοβολάει, Πόσο μάλλον αυτήν την περίοδο που περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο σε αυτό. Το αποσμητικό χώρου δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή, αφού δεν πρέπει να το αναπνέουμε συχνά, ειδικά τα παιδιά.

 

Το Instagram είναι μια διάσημη πλατφόρμα που δημιουργεί τάσεις. Κι όπως θα περίμενε κανείς ο συνιδρυτής του, Κέρβιν Σίστρομ έχει δημιουργήσει ένα σπίτι που αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για κάθε influencer ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

 

Ένα σπίτι χωρίς οργάνωση και τάξη μοιάζει με ένα μυαλό χωρίς διαύγεια και συγκέντρωση: δεν μπορεί να είναι λειτουργικό, δεν έχει ισορροπία και αρμονία, κουράζεται και κουράζει.

Η διακόσμηση σαφώς και αποτελεί θέμα γούστου και προσωπικής αισθητικής του καθενός, όμως σίγουρα υπάρχουν κάποια βασικά λάθη που δυστυχώς χαλάνε την γενική εικόνα του σπιτιού και το κάνουν να δείχνει «φθηνό».

Κάθε σπίτι ξοδεύει πολλά χρήματα κάθε χρόνο στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Κάποιες συγκεκριμένες συσκευές που έχουν τα περισσότερα σπίτια έχουν το μερίδιο του λέοντα στην κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Και με λίγο προσοχή, μπορούν να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα από μια πιο προσεκτική χρήση τους.

Ξέρουμε όλοι ότι τα φυτά του σπιτιού μας παράγουν οξυγόνο. Αλλά λίγοι ξέρουμε ότι, επιπλέον, τα φυτά έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν τον αέρα από τις τοξίνες και τις σκόνες, πράγμα που είναι εξαιρετικά θετικό για την υγεία μας.

Πετάτε τα φακελάκια από το τσάι; Σταματήστε αμέσως! Ποια η απίστευτη χρησιμότητα
Όταν αρχίζει να χειμωνιάζει το πρώτο πράγμα που μας έρχεται συνέχεια στο μυαλό είναι τα Χριστούγεννα.Είναι από τις πολυαγαπημένες γιορτές για μικρούς και για μεγάλους.Σας παρουσιάζουμε 9 μυστικά για να στεγνώνετε τα πλυμένα ρούχα σας πιο γρήγορα.

Please publish modules in offcanvas position.