Ταξιδέψτε στο Χωριό του Αη Βασίλη στην Ονειρούπολη Δράμας με το Magnesia Travel!

By / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ / Monday, 09 December 2019 11:02

 

 

Σάββατο 21.12.2019 μονοήμερη εκδρομή

Αναχώρηση στις 06.15 το πρωί από το Βόλο (ΚΤΕΛ) και στις 06.30 από τη Νέα Αγχίαλο (εκκλησία Αγ. Γεωργίου) με κατεύθυνση την Ονειρούπολη, μέσω της Εθνικής Οδού, πραγματοποιώντας στάση για καφέ στον Κορινό.

Εν συνεχεία κατευθυνόμαστε για την Δράμα, για να επισκεφθούμε το μαγικά, παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό την Ονειρούπολη. Η Ονειρούπολη στη Δράμα είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο. Για παραπάνω από ένα μήνα, τα πάντα, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως θα το είχε ονειρευτεί κι ένα μικρό πιτσιρίκι.

    Ο Άγιος Βασίλης είναι στο σπιτάκι του δίπλα στη λίμνη, σας περιμένει να του ψιθυρίσετε στο αφτί την επιθυμία σας γι’ αυτά τα Χριστούγεννα.
    Η Ονειρούπολη της Δράμας γίνεται 15 χρονών και μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της. Το πιο πολύχρωμο, ξεχωριστό και παραμυθένιο «Εργοστάσιο Καραμέλας και Ζαχαρωτών» του κόσμου ξεκινάει τη λειτουργία του.
    Tο ταξίδι των γεύσεων του «ξωτικοτσελεμεντέ» της Ονειρούπολης ολοκληρώνεται στο πιο ιδιαίτερο «Μουσείο γεύσεων» μέσα από μια διαδρομή ανακαλύψεων των μυστικών της σωστής διατροφής.
    Το σπιτάκι της «μαγικής σκηνής» της Ονειρούπολης ξαφνιάζει και μαγεύει τους επισκέπτες του, με τους παραμορφωτικούς καθρέφτες, τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και τους αυτοσχεδιασμούς μαύρου θεάτρου.

    Στην παραμυθένια Ονειρούπολη, επιβάλλεται μια στάση στο σπιτάκι του Παραμυθιού, εκεί όπου υπέροχες ιστορίες ζωντανεύουν μέσα από πολύχρωμες σελίδες και παραστατικές αφηγήσεις.

Αφού απολαύσουμε μικροί & μεγάλοι, πλήρως την παραμονή μας στην Ονειρούπολη, θα γευματίσουμε στην Δράμα και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με στάση στην Ασπροβάλτα για καφέ. Επιστροφή στο Βόλο αργά το βράδυ.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!!

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.