ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ

 

 

 

 

Ο Μάρτιος ήρθε χωρίς να το καταλάβει κανείς και ενδέχεται να είναι ο πιο ήρεμος μήνας της χρονιάς so far. Με τη Νέα Σελήνη (13/3) στους ρομαντικούς Ιχθύς και Ερμή και Αφροδίτη να σιγοντάρουν, όλοι θα βρούμε λίγο la vie en rose στην καθημερινότητά μας.

 

Ή αλλιώς απολαμβάνουν την μοναχικότητα με ή χωρίς σύντροφο - ναι μπορείς!

 

 

 

Ταιριάζουν αλλά έχουν άλλες προτεραιότητες.

 

Μπορεί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να έχει περάσει για τα καλά αλλά ο Μάρτιος θα είναι ένας εξίσου εpωτικός μήνας. Τουλάχιστον για τα παρακάτω ζώδια, που θα ζήσουν πολύ ρομαντικές στιγμές.

 

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα!!! Οι γιορτές έφτασαν κι άλλοι από μας θα τις περάσουμε οικογενειακά κι άλλοι με φίλους, άλλοι πάλι θα πάνε ίσως κάποιο ταξίδι και κάποιοι άλλοι, λιγότερο τυχεροί… ίσως τέτοιες μέρες να βρίσκονται μόνοι ή σε κάποιο νοσοκομείο. Τουλάχιστον, όπου κι αν είμαστε κι ό, τι κι αν κάνουμε, ας φροντίσουμε, έστω και νοερά, για εκείνους, να τους ευχηθούμε από καρδιάς, του χρόνου τέτοια μέρα, η ζωή τους όλη να είναι πολύ καλύτερη και να γιορτάζουν δίπλα σε πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα! Καλές Γιορτές και το 2020 να έρθει με τους καλύτερους οιωνούς για όλους μας!!!

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους - Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Tι μας περιμένει τον Οκτώβριο;

Please publish modules in offcanvas position.