Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα πέντε πιο ειλικρινή ζώδια

By / ΖΩΔΙΑ / Friday, 17 September 2021 18:06

 

 

 

Αντέχετε να ακούσετε την πραγματική τους γνώμη για εσάς;

Αν υπάρχει μία αρετή η οποία εκτιμάται πολύ στις ημέρες μας αυτή είναι η ειλικρίνεια. Μπορεί να μας στεναχωρήσει, μπορεί να μας αναστατώσει, αλλά σίγουρα θα μας ωφελήσει. Είτε αφορά κάτι άμεσο, όπως έναν λεκέ στα ρούχα μας, είτε κάτι έμμεσο και πιο προσωπικό, όπως το πόσο αρνητικά μας επηρεάζει ένας άνθρωπος ή το πόσο άδικα έχουμε φερθεί κάποια στιγμή, στο τέλος όλοι αντιλαμβανόμαστε πως μια γνήσια συμπεριφορά και άποψη μάς βοηθά πραγματικά.

Οι άνθρωποι που είναι ειλικρινείς, μάλιστα, πολλές φορές γίνονται δυσάρεστοι και χαρακτηρίζονται ως και «κακοί». Ωστόσο, πάντα ένα αυθεντικό άτομο είναι σημαντικό στη ζωή μας, επειδή μας δίνει την προοπτική της πραγματικότητας και μας προσγειώνει. Σε ποια ζώδια ανήκουν εκείνοι που θα εκφραστούν χωρίς δεύτερες σκέψεις και καμουφλαρισμένες απόψεις;

Κριός

Ο Κριός είναι από τα πιο ειλικρινά ζώδια. Αυθεντικός και άμεσος θα πει τη γνώμη του χωρίς φανφάρες και θα παραμείνει αληθινός απέναντι σε όλους. Θα μιλήσει χωρίς να σκεφτεί αν ο άλλος προσβληθεί, ενώ το ίδιο περιμένει και από τους άλλους. Οι μισές κουβέντες και λέξεις δεν του αρέσουν, γι’ αυτό και θεωρείται και ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι περισσότερο ειλικρινείς αναφορικά με τα συναισθήματά τους. Σκέφτονται πολύ πώς νιώθουν οι άλλοι και μπορεί να κρατήσουν τη γνώμη τους για τον εαυτό τους ή να ωραιοποιήσουν τα λεγόμενά τους, για να μην πληγώσουν κάποιον. Δεν θα ακολουθήσουν την ωμή τακτική του Κριού, αλλά δεν θα πουν ψέματα για όσα σκέφτονται και πιστεύουν. Οι γύρω τους τούς εκτιμούν για την ειλικρίνειά τους και επειδή αυτή δεν ακολουθείται από κριτική, αλλά από κατανόηση.

Παρθένος

Η λογική θριαμβεύει στην περίπτωση της Παρθένου, η οποία έχει ξεκάθαρη άποψη για τις ανθρώπινες σχέσεις. Διακατέχεται από το αίσθημα του δικαίου και για αυτό αποφεύγει τα ψέματα. Το ίδιο περιμένει να κάνουν και οι άλλοι. Ωστόσο, η προσκόλλησή της στη λεπτομέρεια και η συνεχής κριτική που ασκεί στους άλλους, κουράζουν αρκετά.

Αιγόκερως

Στην περίπτωσή του κυρίαρχο λόγο παίζει η λογική και το «πρέπει». Θέλει να είναι άψογος και το ίδιο απαιτεί και από τους άλλους, γι’ αυτό και δεν «χαρίζει κάστανα» όταν εκφράζει τη γνώμη του. Θα μιλήσει ευθέως, χωρίς να σκεφτεί πώς νιώθει ο άλλος, ενώ αν δεν ασχοληθεί καν με κάποιο άτομο, σημαίνει ότι αυτό περνά εντελώς απαρατήρητο από τη ζωή του.

Υδροχόος

Γνωστοί για την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό τους, οι Υδροχόοι είναι πολύ ειλικρινείς και δεν κρύβουν όσα νιώθουν και αισθάνονται. Πιστεύουν πως η αλήθεια είναι απελευθερωτική, γι’ αυτό και αρνούνται να πουν ψέματα. Υπάρχει πιθανότητα να μην εκφέρουν γνώμη για κάτι, επειδή προτιμούν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους και να μην προκαλέσουν ταραχή εκφράζοντάς τη.

Tags

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.