Τα 3 ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα -Δεν τα αντέχουν, ανυπομονούν να τελειώσουν

By / ΖΩΔΙΑ / Saturday, 17 December 2022 18:17

 

 

 

 

 

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν αγγίζει όλους τους εκπρόσωπους του ζωδιακού με τον ίδιο τρόπο.

Υπάρχουν τρία ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα και δεν αντέχουν την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου. Αγχώνονται με τις αγορές και γενικά τα δώρα, βαριούνται τα οικογενειακά τραπέζια και είναι από τους τελευταίους που στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους.

Οι γιορτές, εκτός από χαρά, αγάπη, δώρα και γιορτινά τραπέζια φέρνουν υποχρεώσεις και αρκετούς καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια. Υπάρχουν πολλοί που αντί να ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα, περιμένουν πότε θα περάσουν για επανέλθει και πάλι η ζωή σε κανονικούς ρυθμούς.

Τα 3 ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα -Δεν τα αντέχουν και θέλουν να τελειώσουν

Κάποιοι δεν μπορούν καθόλου τα Χριστούγεννα επειδή υπάρχουν πολλές οικογενειακές εκδηλώσεις, άλλοι αισθάνονται νοσταλγία για τα χρόνια που έχουν περάσει και δεν αντέχουν τη θλίψη, με αποτέλεσμα η εορταστική περίοδος να είναι το χειρότερό τους.

Ας δούμε τα 3 ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα:

Παρθένος

Τα Χριστούγεννα σε αγχώνουν και η ανάγκη σου να είναι όλα στην εντέλεια σου στερούν την χαρά των γιορτών. Επίσης έχεις την τάση να κρίνεις τους πάντες και να έχεις ένα καυστικό σχόλιο για τον καθένα, οπότε αναμενόμενο να προκαλείς ένταση στο οικογενειακό τραπέζι.

Ζυγός

Βαριέσαι αφόρητα να διοργανώσεις κάτι στο σπίτι σου για τις γιορτές. Προτιμάς χίλιες φορές να πας καλεσμένος κάπου, αλλά δεν θα είσαι από τους τελευταίους που θα φύγει. Δεν αντέχεις την δυνατή μουσική και προτιμάς να γυρίσεις σπίτι σου και να κοιμηθείς.

Υδροχόος

Βαριέσαι τις παραδόσεις, προτιμάς να μην μαγειρέψεις εσύ και γενικώς δεν αντέχεις τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια. Δεν σου αρέσει η κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και
δεν ακολουθείς την πεπατημένη. Δεν του αρέσει η υποκρισία και αγαπάει την μοναξιά του.

Tags

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.