ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σε ομιλία του στον Μαραθώνα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως «έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία και όχι "πεζοδρομιακή" δημοκρατία».

 

Τη νέα στεγαστική πολιτική και τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τη στήριξη της ιδιοκτησίας και την αύξηση της προσφοράς στέγης παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

 

 

 

 

Ο Οντέρ Μουμίν «καρατόμησε» υπαλλήλους του Δήμου ως... γκιουλενιστές

 

 

 

 

 

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών κατά τη διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Το πώς θα διαμορφώσουν το αποτέλεσμα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών οι αναποφάσιστοι καταγράφει το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της MRB για λογαριασμό του Open.

 

 

 

 

Η οξύτητα και η πόλωση που χαρακτήρισαν χθες την έναρξη της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης αναμένεται να κυριαρχήσουν μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το απόγευμα της Παρασκευής.

 

 

 

 

 

Ισχυρά οικονομικά κίνητρα για γιατρούς και νοσηλευτές που μετακινούνται σε άλλες νοσηλευτικές δομές, για κάλυψη κενών, προβλέπει νέο σχέδιο νόμου που φέρνει στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

 

 

 

 

Δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω την σύγκριση που θα είναι καταλυτική, τόνισε ο πρωθυπουργός - «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προτάσεις για το μέλλον και δεν μπορεί να μιλήσει για το παρελθόν του»

 

 

 

 

Στις 18:00 η συζήτηση, την Παρασκεύη η ψηφοφορία - «Ο Ράμμος μου απάντησε ότι παρακολουθούνταν νόμιμα Χατζηδάκης, Φλώρος και οι στρατιωτικοί Λαλούσης, Λάγιος, Αλεξόπουλος και Διακόπουλος»

Please publish modules in offcanvas position.