ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

 

Μεγάλη είναι η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου, με υποψηφίους τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

 

 

 

 

 

Ένα lapsus linguae που έκανε on camera αναγνώρισε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

 

 

 

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Τουρκία για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών βρίσκονται Αθήνα και Άγκυρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές από τη Νέα Υόρκη.

 

 

Τον τρόπο με τον οποίο θα στηθούν οι κάλπες για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, περιγράφουν οι δύο εγκύκλιοι του υπ. Εσωτερικών.

 

 

 

 

Συνέντευξη Τύπου με κεντρικό θέμα το «ξεπάγωμα» των τριετιών παραχωρούν ο υπ. Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, οι υφ. Βασίλης Σπανάκης, Πάνος Τσακλόγλου και οι Γενικοί Γραμματείς Άννα Στρατινάκη και Νίκος Μηλαπίδης.

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε τη μεγάλη έκπληξη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο κέρδισε την Εφη Αχτσιόγλου, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει και ένα ισχυρό προβάδισμα για το δεύτερο γύρο δημιουργώντας για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός ένα ακόμη μεγαλύτερο πολιτικό γεγονός για την αξιωματική αντιπολίτευση.

 

Η Έφη Αχτσιόγλου πρέπει να καλύψει μία διαφορά 9 μονάδων - Τι σηματοδοτεί η απρόσμενη συμμετοχή των 150.000

 

 

 

 

 

Οι κάλπες θα κλείσουν οριστικά στις 22:00 για να καλυφθούν οι ανάγκες στα τμήματα στα οποία περιμένουν ακόμη - Οι 39.000 είναι νέα μέλη

 

 

 

 

 

Στη Στουρνάρη ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος και από τη Δώρα Αυγέρη - Το μήνυμα που έστειλε νωρίτερα από την κάλπη

Please publish modules in offcanvas position.