ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Μαρτίιου στο κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας, η  παρουσίαση της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, η οποία θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

 

Ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Νίκη Βόλου, στους Χειμερινούς Αγώνες  Κολύμβησης OPEN Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. το διάστημα 14 με 16 Φεβρουαρίου.

 

Μία ακόμη πρωτοποριακή διοργάνωση από τον Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου για την πόλη μας και το ‘’άθλημα της ελληνικής καρδιάς’’.

 

 

 

Εκπληκτική εμφάνιση έκαναν οι αθλητές κι αθλήτριες του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»  που συμμετείχαν, στην τελική φάση του Grand Prix Χριστουγέννων 25αρας πισίνας που πραγματοποιήθηκε 7 -8 Δεκεμβρίου, στο κλειστό κολυμβητήριο Βόλου" Ι.Ζηργανος από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

 

Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Grand Prix Χριστουγέννων 25αρας πισίνας που θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο Βόλου "Ι. Ζηργάνος" στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019.

 

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την συνεργασία του τμήματος, με το πολυϊατρείο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ»(Αναπαύσεως 37 - Τηλ.24210 77000).

 

Στην εκδήλωση “Τρέχουμε για τη Φλόγα”,  που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί στην παραλία του Βόλου, θα συμμετέχουν και φέτος τα τμήματα κολύμβησης και καλλιτεχνικής κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Η επίσημη παρουσίαση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Κ 17), που φιλοξενείται στην πόλη από 1–8 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 16 Εθνικών ομάδων, έγινε σήμερα (3-0/8) στο Βόλο, στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του.

Please publish modules in offcanvas position.