Αχιλλέας Μπέος για το φιλικό Νίκη – Βόλος: Δεν θα ανεχθώ διαλυτικά φαινόμενα

By / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Thursday, 08 October 2020 12:37

 

 

 

 

Με αφορμή το Σαββατιάτικο φιλικό της Νίκης Βόλου με τον Βόλο στο ΕΑΚ και όλα όσα συμβούν τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Βόλος:


    “Το Σάββατο οι ομάδες της ΠΑΕ Βόλου και της ΠΑΕ Νίκης Βόλου δίνουν ένα φιλικό αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα, προκειμένου οι δύο προπονητές να συνάγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ο αγώνας διεξάγεται στο ΕΑΚ με γηπεδούχο τη Νίκη Βόλου.

    Δυστυχώς με αφορμή αυτό το καθαρά αθλητικό γεγονός κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να δηλητηριάσουν και πάλι και να διχάσουν της κοινωνία μας και να υποδαυλίσουν έριδες, μίση και αντιπαλότητες που ανάγονται στο παρελθόν και που μόνο ως μαθήματα για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, μέλλον θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται.

    Για το λόγο αυτό και για να μην επιτρέψουμε ενδεχόμενες σκέψεις κάποιων, που μόνο υγεία και θετική αύρα δεν αποπνέουν, τον αγώνα θα παρακολουθήσουν αυστηρά από 10 άτομα κάθε ομάδας.

    Ως Δήμαρχος του Βόλου, αλλά και ως πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος δεν μπορώ να επιτρέψω ούτε να ανεχθώ τέτοια διαλυτικά φαινόμενα που μόνο τα συμφέροντα της κοινωνίας και του αθλητισμού δεν υπηρετούν. Τους καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά που μας ενώνουν είναι απείρως περισσότερα από όσα ενδεχομένως μας χωρίζουν και που διαμόρφωναν ένα μίζερο παρελθόν που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί”.

 

ΠΗΓΗ: volosday.gr

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.