ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

 


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το ΔΣ του πολιτιστικού Συλλόγου Τρικέρρων και του Διευθύνοντα Προπονητή της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου (Aθλ.Σύλλογος Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία)  Γιώργου Κοσμίδη με σκοπό την Δημιουργία Τμήματος Καράτε.

 

Επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή των δυο Βολιωτών αθλητών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Shinkyokushinkai Βόλου (Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία),οι οποίoι συμμετείχαν ως μέλη της Ελληνικής αποστολής του Shinkyokushinkai  στο  "Batumi Open-Caucasus Cup 2019"που διοργανώθηκε από την Γεωργιανή Ομοσπονδία Full Contact υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού,στο Μπατούμι της Γεωργίας.

 

 

Ελάτε να γνωρίσετε το Ολυμπιακό Καράτε και το αυθεντικό Shinkyokushinkai Body Full Contact!Το Ελληνικό Shinkyokushinkai θα συμμετάσχει στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών  Shinkyokushinkai/kyokushinkai στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 13-14 Απριλίου που διοργανώνει η  Ευρωπαική Οργάνωση Shinkyokushinkai/kyokushinkai ΕΚΟ της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai WKO.Στην Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου(Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία) διοργανώθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου Σεμινάριο Διαιτησίας Body Contact,επίσημος κλάδος άθλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.

 

 

To 1ο ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BODY CONTACT του Κλάδου Άθλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, διοργανώνει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI (Yπέρτατη-Αλήθεια –Συνεργασία) την 21η Απριλίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς.Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου(Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία) στο Πανελληνιο Κύπελλο Kick Boxing και Κλάδων Άθλησης που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοαπονδία Kick Boxing,το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια Αττικής.Η Ελληνική Ομοσπονδία Kick Boxing διοργανώνει το Πανελλήνιο Κύπελλο όλων των κλάδων άθλησης.

 

Μεγάλη ήταν η συγκομιδή του συλλόγου «Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου» στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) μαζί με την περιφέρεια Θεσσαλίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο στην Πορταριά, την Κυριακή 17 Μαρτίου, 2019. Συνολικά οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου κατέκτησαν 19 μετάλλια στο κούμιτε και στα κάτα. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη μετρώντας περίπου 250 συμμετοχές. Οι αθλητές του συλλόγου Στεφανοβικείου έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας στο σύνολο 4 χρυσά μετάλλια, 7 αργυρά και 8 χάλκινα.

Please publish modules in offcanvas position.