ΒΟΛΕΙ

ΒΟΛΕΙ

 

 

Συνεχίζεται  το Σάββατο το πρωτάθλημα  της Α2 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, με τη διεξαγωγή της 13ης  αγωνιστικής και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να στρέφεται στο Θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου και ΕΑ Λάρισας  το οποίο για τη Βολιώτικη ομάδα έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 

 

 

Το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου και ΑΕ Λάρισας , δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των αντρών , η οποία διεξάγεται την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

 

Με 3-0 επικράτησε στη Λαμία, η αντρική ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ της ομάδας του ΑΠΣ ΦΘΙΑ , στα πλαίσια της  8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας.

 

 

Τη δεύτερη νίκη τους πέτυχαν σήμερα το απόγευμα στη Λαμία οι παίδες του ΑΣ ΑΡΓΩ, επικρατώντας της ομάδας του ΑΠΣ ΦΘΙΑ με 3-1 σετ, σε πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι μικροί αθλητές της Βολιώτικη ομάδας , αν και έχασαν το 1ο σετ , κατόρθωσαν να ανακάμψουν στη συνέχεια και να πάρουν μια καθαρή νίκη.

 

 

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το Σάββατο η γυναικεία ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ  στη Θεσσαλονίκη, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ, για την 12η αγωνιστική της Α2  εθνικής κατηγορίας.

 

 

 

 

Στα Τρίκαλα με την ομάδα του ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ αγωνίζεται το Σαββατο 21 Ιανουαρίου, η ομάδα παίδων του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ , για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

 

 

Δύο αγώνες θα δώσει το Σαββατοκύριακο 21,22 Ιανουαρίου η αντρική ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ , για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας.

 

 

 

 

Στη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η γυναικεία ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ , κόντρα στην ομάδα του ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

 

 

 

 

Με  το δεξί ξεκίνησε η αντρική ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του νέου έτους , αφού σε αγώνα της 6ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό της Αγριάς, επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ .

Please publish modules in offcanvas position.