ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων από πλημμυρισμένες οικίες σε Γιάννουλη Λάρισας, Φαρκαδόνα Τρικάλων και Παλαμά Καρδίτσας. Λόγω της αδυναμίας των Δήμων να απομακρύνουν έγκαιρα τους μεγάλους όγκους αντικειμένων και ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ζήτησε από τον Στρατό να συνδράμει με μηχανήματα έργου στην προσπάθεια αποκομιδής.

 

 

 

Ο εφιάλτης συνεχίζεται για τους πλημμυροπαθείς στον Κάμπο της Θεσσαλίας, καθώς προσπαθούν να ανοικοδομήσουν τα σπίτια τους μέσα σε στρώματα λάσπης, ενώ παλεύουν με τις μολύνσεις.

 

 

 

 

«Όλες οι χρηματοδοτήσεις που πήραμε από την Πολιτεία για συγκεκριμένα έργα με συγκεκριμένο αντικείμενο είτε ολοκληρώθηκαν είτε βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

 

 

 

 

Ένα ακόμη πρωτόγνωρο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Αυτή την φορά, ΑΤΜ τράπεζας που βρισκόταν στο κτίριο που στεγάζει γνωστό σουπερμάρκετ και άλλες επιχειρήσεις στη Γιάννουλη Λάρισας «εξαφανίστηκε».

 

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, τρεις αγνοούμενοι

 

Στη Λάρισα μεταβαίνει ξανά το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς το φαινόμενο της υπερχείλισης του Πηνειού βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμη οικισμοί στον μεγαλύτερο δήμο της Θεσσαλίας απειλούνται με πλημμυρικά φαινόμενα.

 

 

Οχυρώνεται η πόλη - Νωρίτερα είχε εκδοθεί 112 και για την Γιάννουλη - Περιοχές, που βρίσκονται στις όχθες του Πηνειού, στα δυτικά της πόλης, έχουν βυθιστεί σε νερό που φτάνει, αναλόγως του ύψους του εδάφους, από 1 έως και 2,5 μέτρα

 

Εικόνες απόλυτης καταστροφής παρουσιάζει η κεντρική Ελλάδα με τη Θεσσαλία και τη Μαγνησία να έχουν πληγεί όσο ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη Ιστορία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel.

 

 

 

 

Υποστήριξε ότι έγιναν κάποια πράγματα που τον εξώθησαν στα άκρα - «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ» λέει τώρα

Please publish modules in offcanvas position.