Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ

 

Ο σεΐχης και πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ Μπιν Τζασμίμ μπιν Τζαμπόρ Αλ Θάνι, έρχεται κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σκιάθο όπου φθάνει με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και στη συνέχεια επιβιβάζεται στην πολυτελή θαλαμηγό του Al Mirqab η οποία ξεχειμωνιάζει πολλούς μήνες στη χώρα μας και πάντα τον περιμένει ανοικτά της παραλίας Κουκουναριές στη Σκιάθο.

 

Τον θάνατο ενός 52χρονου, αλβανικής καταγωγής, ερευνά η Αστυνομία στην Σκόπελο.

 To πρωτοποριακό σύστημα τηλεϊατρικής Doctor Next 2 Me, διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, με εγγεγραμμένους περισσότερους από 1124 εθελοντές ιατρούς, όλων των ειδικοτήτων.

 

Στη λίστα με τα πιο θεαματικά αεροδρόμια της Ευρώπης για το 2020 συγκαταλέγεται το πλήρως εκσυγχρονισμένο αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

 

Nικητής επιστρέφει από την Κύπρο στο νησί του Παπαδιαμάντη, ο Κωνσταντίνος Παρίσσης, έχοντας κατακτήσει δύο μετάλλια.

 

«Πράσινο φως» έδωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας για την ανέγερση νέας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγία Ελένη της Σκιάθου, της οικογένειας Δερβένη.

 

Με αίτημα της Δημοτικής Αρχής Σκιάθου προς την Attica Group εξασφαλίστηκε η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και προβλήματα υγείας.

 

Σημαντική βελτίωση αναμένεται να επιφέρει στη Δημοτική συγκοινωνία η απόκτηση  νέου λεωφορείου από τον Δήμο Αλοννήσου που θα εκτελεί τον δρομολόγιο Πατητήρι – Παλιά Αλόννησος – Πατητήρι  – Στενή Βάλλα.

 

 

Τον τίτλο «Mamma Mia! Ζώντας το όνειρο στη Σκόπελο» επέλεξε ο εμπνευσμένος δημοσιογράφος James Brewer για το εκτενές άρθρο του στο καθιερωμένο βρετανικό τουριστικό διαδικτυακό τόπο allboutshipping.co.uk που εξειδικεύεται μεταξύ άλλων σε θέματα θαλάσσιου και ναυτικού τουρισμού και προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους και επαγγελματίες.

Please publish modules in offcanvas position.