ΤΡΙΚΑΛΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ

 

 

 

 

Ένα πάρκο που θα θυμίζει πάντα τα τρία αγγελούδια που έφυγαν τόσο άδικα στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών δημιουργείται στο Καστράκι.

 

 

 

 

 

Το περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα της περιοχής

 

 

Την Αστυνομία ειδοποίησε άλλος αδελφός της οικογένειας και αφού δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με τον 56χρονο για δύο μέρες

 

 

 

Την πρώτη γυναίκα δήμαρχο αποκτά ο Δήμος Τρικκαίων μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου.

 

 

 

 

 

Η ανάδειξη του κ. Παπαστεργίου σε, τρόπον τινά, «Πιερρακάκη στη θέση του Πιερρακάκη» είναι ένα μεγάλο στοίχημα, αφενός για τον ίδιο και αφετέρου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Η πρώτη ανάρτησή του

 

 

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε ένας άνδρας στα Τρίκαλα, καθώς εντόπισε στη βεράντα του σπιτιού της ένα μικρό αρκουδάκι να κάνει βόλτες.

 

 

 

 

«Τι κατέδειξε το debate, φίλες και φίλοι; Τι κατάλαβα εγώ από αυτή την εμπειρία, τρεις ώρες που συνομιλούσα με τους πολιτικούς αρχηγούς; Ότι υπάρχει σήμερα ουσιαστικά μία αξιόπιστη πολιτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας: η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Τρίκαλα.

 

 

Μια 15χρονη μαθήτρια, από σχολείο του Βύρωνα Αττικής, πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης των Τρικάλων, τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/5).

 

 

 

Φοβερό τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε στα Τρίκαλα το πρωί της Παρασκευής

Please publish modules in offcanvas position.