ΤΟΠΙΚΑ

ΤΟΠΙΚΑ

 

 

 

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Αλμυρό το τραγικό άγγελμα θανάτου της υποδιευθύντριας του ΕΠΑΛ Αλμυρού και εκπαιδευτικού Μαρίας Τοπαλίδη. Το χαμόγελο της άτυχης 53χρονης έσβησε χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν με σημαντικά προβλήματα υγείας.

 

 

 

Θερμοκρασίες ανάλογες αυτών του καλοκαιριού του 2007 αναμένεται να αντιμετωπίσουν τις ερχόμενες ημέρες και κυρίως τη Δευτέρα 2 Αυγούστου οι Βολιώτες, καθώς το κύμα καύσωνα επιμένει και θα διαρκέσει τουλάχιστον ένα 10ήμερο…

 

 

 

Αναγνωρίζοντας ότι η συνεργασία και η συνένωση δυνάμεων είναι το κλειδί για να πολλαπλασιάζει το θετικό του αποτύπωμα στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποιεί την πρωτοβουλία «Συνέργειες που πιάνουν τόπο», με τομείς προτεραιότητας τον άνθρωπο, τις τοπικές κοινότητες και τη φύση.

 

 

 

Για συνεχή και αδικαιολόγητη στοχοποίηση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές βιομηχανικών ειδών καταγγέλλει τον Δήμο Βόλου η νεοσυσταθείσα Πανελλήνια Ομοσπονδία, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την αντίθεσή της απέναντι στην νέα κανονιστική λειτουργίας των λαϊκών αγορών που αποφάσισε η δημοτική αρχή. Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας γίνεται λόγος για «εξωστρακισμό» και απομόνωση των λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών στην πόλη του Βόλου.

 

 

 

Στην απομάκρυνση, με δικά της συνεργεία, των αφισών για τη συναυλία του Κων. Αργυρού που ματαιώθηκε, λόγω της ενδεχόμενης διασποράς του κορωνοϊού, από τους δρόμους του Βόλου, προχώρησαν οι ιδιοκτήτες του  La Isla, που ήταν ακι οι διοργανωτές.

 

 

 

Τη διενέργεια δωρεάν εργαστηριακών ελέγχων rapid test στους εργαζόμενους στην εστίαση και τον τουρισμό στα νησιά των Βορείων Σποράδων, αλλά και στους τουριστικούς Δήμους του Πηλίου- Ν. Πήλιο και Ζαγοράς- Μουρεσίου- από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, ζητά με ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης.

 

 

 

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ρύπανση – υποβάθμιση του περιβάλλοντος στον Αλμυρό.

 

 

 

Αισθήτη είναι η μείωση που παρουσιάζουν οι εμβολιασμοί στη Μαγνησία και τον Βόλο τις τελευταίες εβδομάδες.

 

 

 

Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 7 Αυγούστου συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο La Isla του Τσουγκριά Σκιάθου.

Please publish modules in offcanvas position.