ΤΟΠΙΚΑ

ΤΟΠΙΚΑ

 

 

 

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα στην 20χρονη Καρολάιν οι γονείς, ο άνδρας της ζωής της, οι συμμαθητές της και όλοι οι φίλοι της.

 

 

 

Οι κάτοικοι της Αλόννησου αποχαιρετούν την Κάρολαϊν, την 20χρονη μητέρα που ληστές δολοφόνησαν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

 

 

 

 

Σύμφωνα με την νέα απόφαση για τη λειτουργία του λιανεμπορίου, για το διάστημα από την Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00, αίρονται οι διαδικασίες αποστολής μηνύματος για click inside και click away. Η εξυπηρέτηση των πελατών θα πρέπει να πληροί τα υγειονομικά πρωτόκολλα:

 

 

 

Με χρηματοδότηση 15 νέων έργων και μελετών, συνολικού προϋπολογισμού 42, 5 εκατομμυρίων ευρώ, που προέρχεται μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, επιστρέφει από την Αθήνα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος μετά την οριστικοποίηση της έγκρισης σε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.

 

 

 

Η απώλεια ενός ακόμη νέου ανθρώπου καταγράφεται στη λίστα των θανάτων από κορωνοϊό στον Βόλο.

 

 

 

“Εξελίχθηκε καλά η πρώτη εβδομάδα με ανοιχτά τα σχολεία με την υποδειγματική εφαρμογή των μέτρων τόσο από την εκπαιδευτική κοινότητα όσο και από τους μαθητές” δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, επισημαίνοντας ότι ήταν λύση επιβεβλημένη η επαναφορά στη δια ζώσης εκπαίδευση.

 

 

 

Τρία σχολεία, ένα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και δύο στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, κλείνουν από σήμερα λόγω κρουσμάτων και οι μαθητές θα επανέλθουν στο καθεστώς της τηλεκπαίδευσης για τις επόμενες δεκατέσσερις μέρες.
Παράλληλα σε επτά τμήματα από ισάριθμα σχολεία θα ανασταλεί η λειτουργία τους.

 

 

 

Από την αντιδημαρχία Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου ανακοινώθηκε ότι βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ από σήμερα, Παρασκευή, 14 Μαϊου2021 και μέχρι νεοτέρας οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες του κεντρικού κοιμητηρίου του Δήμου Βόλου δεν θα λειτουργούν, λόγω της εκδήλωσης κρουσμάτων κορωνοιού.

 

 

 

Αυτοψία σε παράνομες, όπως τις χαρακτηρίζει, χωματουργικές εργασίες που βρίσκονται εν εξελίξει στον αιγιαλό στην Κορώπη (Μπούφα) πραγματοποίησε σήμερα ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός μαζί με τον αντιδήμαρχο Α.Διανέλλο.

Please publish modules in offcanvas position.