Νέα προκαταρκτική για επιθέσεις αδέσποτων

By / ΤΟΠΙΚΑ / Thursday, 24 November 2022 10:17

 

 

 

 

Στην πραγματοποίηση νέας προκαταρκτικής έρευνας προχωρεί η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών για επιθέσεις αδέσποτων σε περιοχές όπως η Άλλη Μεριά, το Κατηχώρι και ο Άνω Βόλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή για τη νέα εισαγγελική παρέμβαση στάθηκαν οι επιθέσεις από αγέλες αδέσποτων σκυλιών κατά πολιτών σε συχνά χρονικά διαστήματα.

Σαν βροχή πέφτουν καθημερινά οι καταγγελίες δημοτών του Βόλου, που προσφεύγουν στις εισαγγελικές αρχές αναφέροντας πως δεν μπορούν ούτε να περπατήσουν σε περιοχές, όπως η Άλλη Μεριά, εξαιτίας των επιθέσεων από σκυλιά που σχηματίζουν αγέλες τρομοκρατώντας τους πάντες. Μάλιστα, έγκυρες πηγές αναφέρουν πως οι κάτοικοι είναι ανάστατοι λέγοντας πως κινδυνεύουν τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους τα οποία φοβούνται μέχρι και να βγουν για να παίξουν και να κάνουν ποδήλατο, ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν ούτε να περπατήσουν χωρίς τον φόβο ότι ίσως βρεθούν στα δόντια κάποιου αδέσποτου.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής με διερευνώμενο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος εκ μέρους του αρμόδιου αντιδημάρχου, θα κληθούν να καταθέσουν τόσο πολίτες που δέχθηκαν επιθέσεις από αδέσποτα, όσο και παράγοντες του Δήμου Βόλου.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.