Βόλος: Συγγενείς του βιολογικού πατέρα του βρέφους θέλουν να αναλάβουν την αναδοχή του Featured

By / ΤΟΠΙΚΑ / Tuesday, 24 January 2023 12:41

 

 

 

 

 

Συγγενικά πρόσωπα του 39χρονου που φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας του βρέφους που φιλοξενείται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την προσωρινή αναδοχή του.

Τα πρόσωπα αυτά φέρονται να ήρθαν χθες σε επικοινωνία με την εισαγγελέα Ανηλίκων Βόλου, προς την οποία εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν την αναδοχή του βρέφους, που αύριο γίνεται ενός μήνα. Η αναδοχή ενός παιδιού από συγγενείς προηγείται από τυχόν ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει τρίτα πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι για το παιδάκι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολίτες να αναλάβουν την προσωρινή του αναδοχή, μετά την εισαγγελική παρέμβαση για την τύχη του βρέφους που φιλοξενείται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Η εισαγγελέας Ανηλίκων έχει ζητήσει με παραγγελία της από την αρμόδια Κοινωνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να εκκινήσει η διαδικασία αναδοχής του βρέφους. Φυσικά η διαδικασία αυτή θα γίνει με τη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου. Το κοριτσάκι, όπως είναι γνωστό, γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο Νοσοκομείο. Η 30χρονη μητέρα του βρέφους έχει καταγεγραμμένο ψυχιατρικό ιστορικό και πάσχει από ψυχικό νόσημα, για το οποίο της έχει συνταγογραφηθεί αγωγή ειδικών φαρμάκων, την οποία συνέχιζε ως έγκυος, αλλά δεν ήταν ικανή να ακολουθήσει επιμελώς.

Παράλληλα, στις αρχές Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο για περιστατικό κακοποίησης από τον 39χρονο σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να είναι ο πατέρας του βρέφους και είναι άνεργος. Το βρέφος χαίρει άκρας υγείας και αναζητείται ανάδοχη οικογένεια εντός της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέσω του μητρώου αναδοχής που τηρείται στην αρμόδια περιφερειακή υπηρεσία.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.