ΜΕΡΚΟΝΙΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

 

 

 

 

 

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου μιας Ελληνίδας από αλλαντίαση μετά από γεύμα σε εστιατόριο στο Μπορντό της Γαλλίας, ενώ αρκετά άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

 

 

 

 

 

Ανησυχία έχει προκαλέσει ο θάνατος του 8χρονου στη Νάουσα από στρεπτόκοκκο τύπου Α, με τους ειδικούς πάντως να συστήνουν ψυχραιμία, αλλά και προσοχή.

 

 

 

Μια σοβαρότατη νόσος απειλεί όσους έχουν απώλειες δοντιών μη τραυματικής αιτιολογίας είτε πρόκειται για την απώλεια ενός δοντιού ή και περισσότερων αποκαλύπτει νέα έρευνα

 

 

Περισσότερες από 1.600 αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες και 21 για θανάτους ελέγχονται από τις υγειονομικές αρχές ως σχετιζόμενες με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο ΕΟΦ. Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στην έκθεση «Συγκεντρωτικά στοιχεία Ε.Ο.Φ. για αναφορές στην Ελλάδα εικαζόμενων Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων έναντι της COVID-19 για το έτος 2022».

 

 

 

 

 

Κύμα ιώσεων προκάλεσαν οι μετακινήσεις, οι συναθροίσεις και ο συγχρωτισμός της πασχαλινής περιόδου.

 

 

 

 

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) στρέφει το βλέμμα του σε μια νέα παραλλαγή του SARS-CoV-2 που πιστεύεται ότι οδηγεί σε μια νέα αύξηση των κρουσμάτων στην Ινδία – ενώ τα αναφερόμενα κρούσματα έχουν μειωθεί σε μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου. Ο λόγος για την υποπαραλλαγή «Αρκτούρος».

 

 

 

 

 

Η φαρμακευτική εταιρεία Moderna που δημιούργησε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό αναπτύσσει ταχύτατα πρωτοποριακά σκευάσματα για την καταπολέμηση καρκίνων αλλά και καρδιακών παθήσεων και λοιμώξεων του αναπνευστικού

 

 

3.500 άτομα συμμετείχαν στην έρευνα του Πανεπιστήμιο Brigham Young της Γιούτα - Πώς το πορνό επηρεάζει τη ζωή ενός ζευγαριού

 

 

 

 

 

Για νεκρώσεις δέρματος, παραμορφώσεις προσώπου και μη αναστρέψιμες βλάβες, όπως τύφλωση, προειδοποιεί η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία, όσους επιλέγουν να κάνουν μπότοξ σε μη εξειδικευμένους γιατρούς.

Please publish modules in offcanvas position.