ΜΕΡΚΟΝΙΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

 

 

Μετά τη σύσταση της αρμόδιας Επιτροπής Εμβολιασμών για χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca μόνο σε πολίτες άνω των 60 ετών, το ζήτημα έχει μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών.

 

 

 

Διατηρώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία μας εν γένει,  μπορούμε όμως και να αποτρέψουμε τη γνωστική εξασθένιση και την εμφάνιση άνοιας όσο μεγαλώνουμε. Το πιο ενθαρρυντικό μάλιστα είναι πως αυτή η συνδέση είναι ανεξάρτητη από την ύπαρξη ενός συγκεκριμένου επιβαρυντικού γονιδίου ΑPOE που συνδέεται με τη νόσο Αλτσχάιμερ σύμφωνα με νέα ανάλυση δεδομένων από το Πανεπιστήμιο Kunshan στο Jiangsu της Κίνας και τα αποτελέσματά της δημοσιεύτηκαν στο PLOS Medicine.

 

 

 

 

Πώς τους επηρέασε ο εμβολιασμός στην εξέλιξη των συμπτωμάτων;

 

 

 

Τα εμβόλια εναντίον του κορωνοϊού είναι τα βασικά όπλα προστασίας μας έναντι του κορωνοϊού και συνεισφέρουν καθοριστικά στην αναχαίτιση της πανδημίας.

 

 

 

 

Τα περισσότερα παιδιά με Covid-19 δεν έχουν τα τυπικά συμπτώματα όπως πυρετό και βήχα, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη.

 

 

 

Τέσσερις ανά ένα εκατ. δόσεις  οι πιθανότητες της σπάνιας παρενέργειας με το εμβόλιο της AstraZeneca - Δείτε πόσες είναι αν νοσήσετε από κορωνοϊό, αν καπνίζετε ή αν παίρνετε αντισυλληπτικά

 

Ο εμβολιασμός κατά του ιού COVID-19 φαίνεται πως είναι μονόδρομος για να επανέλθει η κανονικότητα.

 

 

 

Αγαπημένος καρπός μικρών και μεγάλων είναι πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και καλών λιπαρών, ενώ η καθημερινή κατανάλωση τους μπορεί να οδηγήσει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, των οστών ακόμη και στη ρύθμιση του βάρους. Δείτε ποιος είναι...

 

 

 

Από την ισχυρότερη διάχυση της γύρης στον αέρα προκαλούνται περισσότερες μολύνσεις από κορωνοϊό. Είναι, πάντως, λιγότερες όπου ισχύουν περιοριστικά μέτρα τύπου lockdown, σύμφωνα με επιστήμονες.

Please publish modules in offcanvas position.