«Ο Τάιλερ κάνει φροντιστήριο Ελληνικών, ζήτησε greek souvlaki», λέει η ιδιοκτήτρια της καντίνας όπου έφαγε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ο Τάιλερ κάνει φροντιστήριο Ελληνικών, ζήτησε greek souvlaki», λέει η ιδιοκτήτρια της καντίνας όπου έφαγε ο Στέφανος Κασσελάκης

By / ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ / Thursday, 08 February 2024 15:28

 

«Ο Τάιλερ κάνει φροντιστήριο Ελληνικών, ζήτησε greek souvlaki», λέει η ιδιοκτήτρια της καντίνας όπου έφαγε ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, στα Σέρβια Κοζάνης.

«Δεν βλέπεις κάθε μέρα κάποιον πολιτικό αρχηγό ενός κόμματος να τρώει σε μια καντίνα», είπε η ιδιοκτήτρια της καντίνας

«Την Κυριακή ήρθε ο κ. Κασσελάκης με τον σύντροφό του. Ξαφνικά παρουσιάστηκαν μπροστά μας. Ήταν πολύ ευγενικοί και οι δύο, αξιοπρεπείς, συμπαθητικοί και απλοί», λέει, μιλώντας στον Alpha, η ιδιοκτήτρια της καντίνας, Ιωάννα Τσιώνα.

Όπως λέει η κα Τσιώνα, οι δυο τους ήταν εξαιρετικά απλοί και συμπαθείς, ρωτώντας για την περιοχή των Σερβίων και τη λίμνη, ενώ συνομίλησαν και με τους πολίτες που ήταν στο σημείο. «Δεν βλέπεις κάθε μέρα κάποιον πολιτικό αρχηγό ενός κόμματος να τρώει σε μια καντίνα. Μόνοι τους παρήγγειλαν, μιλούσαν με τον κόσμο, δίναν απαντήσεις».

Σε ότι αφορά το μενού, η ιδιοκτήτρια ανέφερε ότι «Έφαγαν σουβλάκια και λουκάνικα, ήπιαν το αναψυκτικό τους και ενώ έτρωγαν μιλούσαν με τον κόσμο». Όπως λέει η ιδιοκτήτρια της καντίνας, Κασσελάκης και McBeth σταμάτησαν στο σημείο για να δουν το πρόβλημα που κρατάει κλειστή τη γέφυρα, αλλά και για να γυρίσουν ένα σποτ για την Παιδεία.

«Περπάτησαν στη γέφυρα και οι δυο μαζί, είδαν το πρόβλημα, το εντόπισαν και γυρνώντας έφαγαν τα σάντουιτς και καθίσανε και αυτοί και παραγγείλανε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, περιμένουμε και τους άλλους αρχηγούς να έρθουν και τον πρωθυπουργό τον ίδιο».

Σημειώνεται πως πριν φύγουν άφησαν γενναιόδωρο φιλοδώρημα, αλλά η ιδιοκτήτρια της καντίνας δεν αποκάλυψε το ποσό.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Στέφανος Κασσελάκης διάλεξε την καντίνα χωρίς να γνωρίζει ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόπη Βέττα, είναι δεύτερη ξαδέρφη της μητέρας της.

«Μας είπε “greek souvlaki” κάποια στιγμή» πρόσθεσε η ίδια και αποκάλυψε ότι ο Τάιλερ έχει ξεκινήσει φροντιστήριο, για να μάθει ελληνικά.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.