9 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

By / ΣΠΙΤΙ / Tuesday, 20 March 2018 20:47





Τα κατοικίδια ζώα είναι υπέροχη συντροφιά για κάθε άνθρωπο, είναι χαριτωμένα και γεμίζουν τη ζωή μας με χαρά, στιγμές γέλιου και άφθονη αγάπη. Η συμβίωση μαζί τους προσθέτει απαιτήσεις φροντίδας προς τα ίδια, αλλά και προς το χώρο που τα φιλοξενεί. Σήμερα θα σας δείξουμε tips για να κάνετε τη καθημερινότητά σας μαζί τους, πιό εύκολη και πάντα με τους σωστούς κανόνες υγιεινής.



Πώς να καθαρίσετε τα ούρα και τον εμετό των κατοικιδίων σας…

…από χαλιά και καναπέ Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσετε αυτούς τους λεκέδες τόσο το καλύτερο. Τα ούρα των τετράποδων φίλων μας μπορούν ακόμα και να ξεβάψουν το χρώμα των χαλιών σας αν παραμείνουν αρκετή ώρα πάνω σε αυτά. Για να καθαρίσετε το χαλί ή τον καναπέ σας χρησιμοποιήστε αρχικά χαρτί κουζίνας ή ένα πανί για να αφαιρέσετε όση περισσότερη ποσότητα μπορείτε. Βάλτε αρκετά κομμάτια χαρτιού κουζίνας για να απορροφηθούν τα υγρά καλά. Στη συνέχεια ανακατέψτε 1/4 κ.γλ. υγρό πιάτων Endless με 1 φλ. νερό  και βουτήξτε μια πετσέτα μέσα στο μείγμα. Καθαρίστε τον λεκέ χρησιμοποιώντας εναλλάξ την πετσέτα με το υγρό πιάτων και μια στεγνή πετσέτα μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές εντελώς.

Tip Αν το “ατύχημα” έγινε στα χαλιά ή στον καναπέ σας και έχουν εμετό, χρησιμοποιήστε αρχικά μια σπάτουλα ή ένα μαχαίρι για να αφαιρέσετε τη μεγαλύτερη ποσότητα. Στη συνέχεια ακολουθήστε τα ίδια βήματα με παραπάνω.

 

Η συνέχεια στο: endless.com


Tags

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.