Βόλος: Αυνανίστηκε σε παιδική χαρά! – Σοκ για δύο κοριτσάκια που έπαιζαν στις κούνιες

By / ΤΟΠΙΚΑ / Sunday, 14 April 2024 10:42

 

 

Διερχόμενη φοιτήτρια έβαλε στο κατόπι τον σάτυρο όταν η μητέρα έβαλε τις φωνές – Ειδοποιήθηκε αστυνομία

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η απογευματινή βόλτα για μητέρα και τα δύο μικρά της κορίτσια, που είχαν πάει σε πάρκο για να παίξουν στις κούνιες. Σάτυρος έκανε την εμφάνισή του, κατέβασε το παντελόνι του, έβγαλε έξω το μόριό του κι άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στα δύο κοριτσάκια!

Το περιστατικό έγινε πριν καν αρχίσει να σουρουπώνει, ένα τέταρτο μετά τις έξι χθες το απόγευμα. Η νεαρή μητέρα είχε βγει για την απογευματινή βόλτα με τις δυο μικρές κορούλες της. Σταμάτησαν στο παρκάκι που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Σπυρίδη, απέναντι από το ελληνογαλλικό δημοτικό σχολείο.

Τα κοριτσάκια, ηλικίας περίπου τριών και τεσσάρων ετών θα έπαιζαν όσο ήταν ακόμη νωρίς και πριν νυχτώσει θα επέστρεφαν σπίτι. Η μητέρα καθόταν στο παγκάκι και πρόσεχε τις κόρες της που έκαναν κούνια.

Ξαφνικά, μέσα στο πάρκο έκανε την εμφάνισή του ένας άντρας. Σύμφωνα με τις περιγραφές ήταν περίπου 40 ετών, ψηλός, περίπου 1,90μ., αδύνατος, μελαχρινός, φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρα γυαλιά ηλίου. Μπήκε στο πάρκο και κατευθύνθηκε σε κοντινή απόσταση από τις κούνιες σχεδόν απέναντι από τις δύο ανήλικες που έπαιζαν ανυποψίαστες.

Κατέβασε το παντελόνι του και μπροστά στα μάτια των μικρών κοριτσιών άρχισε να αυνανίζεται. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα των κοριτσιών άρχισε να φωνάζει και έτρεξε ενστικτωδώς προς το μέρος των παιδιών της για να τα προστατεύσει.

Οι φωνές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Εκείνη την ώρα έξω από το παρκάκι περνούσε μία νεαρή κοπέλα, πιθανόν φοιτήτρια, η οποία ακούγοντας τις φωνές της μητέρας γύρισε να δει τι συμβαίνει. Είδε τον άντρα και άρχισε να του φωνάζει.

Εκείνος τράβηξε το παντελόνι του προς τα πάνω κι άρχισε να τρέχει επί της Ρήγα Φεραίου με κατεύθυνση την οδό Κ. Καρτάλη. Αυθόρμητα η νεαρή κοπέλα τον κυνήγησε για λίγα μόλις μέτρα και αφού βεβαιώθηκε ότι ο σάτυρος δεν θα επέστρεφε, πήγε κοντά στη μητέρα με τα δύο κορίτσια.

Κλήθηκε αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί που ζήτησαν περιγραφή του άντρα και την κατεύθυνση στην οποία κινήθηκε.

Εως και το βράδυ δεν είχε διευκρινιστεί, αν ο σάτυρος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.